

حال که این نرم افزارها میتوانند چنین منبع درآمدی برای خونخواران جهان باشند چرا باید ایرانیها که داعی و پرچم دار مبارزه با صهیونیست هستند، در صف اول کاربری میلیونی آنها قرار بگیرند و مدام چرخ اقتصاد آنها را به گردش درآورند...
به گزارش نوری از بهشت، انصارحزبالله نوشت: ... و لن یجعل الله للکافرین علی المؤمنین سبیلا ؛ و خداوند هرگز بر (زیان) مؤمنان برای کافران راه (تسلطی) قرار نداده است.
در چند سال اخیر گروههای حامی مردم فلسطین با طراحی نرم افزاری به نام «بای کوت» وارد بعد تازهای از مبارزهی خود علیه کالاها و محصولات رژیم منحوس اسراییل شدند. این نرم افزار محصولات تجاری این رژیم را در فروشگاههای اروپایی شناسایی کرده و مردم را به عدم خرید کالاهای اسراییلی دعوت میکند. بر این اساس اوهاد کوهن، مدیر بخش تجارت خارجی اسراییل گفته است، ما تلاش میکنیم تا شرکتهای اسراییلی را از آسیب این حمله حمایت کنیم.
علاوه بر این نفتالی بنت، وزیر اقتصاد این رژیم منحوس بر اساس خبری که نشریه «جروزالم پست» منتشر کرده، در اعتراض به سخنان تعدادی از مقامات اروپایی علیه جنایتهای اسراییل و تلاش برای بایکوت اقتصادی آن تاکید کرده است؛ به جای تحریم و بایکوت اسراییل بیایید خلاقیت را به مبارزه بگذاریم. این فرد در ادامه بیان میکند ، وایبر بهترین پاسخ به جنبش تحریم کالاهای اسراییلی بوده و توانسته است تا حد زیادی جبران کننده این جنبش باشد. وایبر اکنون به یکی از پنج برند برتر تجاری ساخته این رژیم غاصب تبدیل شده و علاوه بر ایجاد شبکه اقتصادی قوی برای تل آویو، بانک اطلاعاتی قدرتمند جهانی نیز برای آنها تامین کرده است.
هم اکنون میبینیم این چرخههای تولید کننده پول و سرمایه برای این رژیم افزایش یافته و شامل نرم افزارهای ضداجتماعی واتساپ، تلگرام، تانگو، اینستاگرام و موارد متعدد دیگر میباشد. اما این شبکهها چگونه باعث تامین منابع پولی و مالی برای قتل عام مردم بیگناه توسط رژیم پلید صهیونیستی میشوند؟
ویژگی بسیار خاص این نرم افزارهای ضد اجتماعی این است که ارزش ذاتی آنها به تعداد کاربران آنهاست. هرچه تعداد کاربران افزایش یابد سود ناشی از آن برای سازنده بیشتر شده و در نتیجه ارزش سهام این نرم افزار افزایش مییابد. در این حالت فرد سازنده میتواند هم به میزان ارزش سهام خود وام دریافت کرده و هم اعتباری توسط فرد برای بانک در تضمین معاملات خود فراهم شود و به این صورت پول بیشتری به اتاق جنگ نرم و سخت این رژیم منحوس تزریق شود.
بنابراین میبینیم کاربران این نرم افزارها خود ابزاری برای تبلیغ، گسترش و افزایش ارزش این نرم افزارها هستند و حضور آنها در این شبکهها فی نفسه باعث تبلیغ و محتواسازی برای آنها میشود. در واقع کاربران خونهای جاری در رگهای این نرم افزارها هستند و هرچه فعالیت و حرکت آنها بیشتر، پویایی این نرمافزارهای ضد اجتماعی نیز بیشتر میشود. به طور کلی کاربران از سه راه موجب ایجاد درآمد برای این شبکهها میشوند:
اول اینکه خرید نرم افزار خود هزینهای در بردارد. این مورد در ایران منشا درآمد چندانی نیست زیرا اکثر این نرمافزارها با نسخه قفل شکسته آن به کار برده میشوند. اما دو مورد بعد جبران کننده گزینه اولی بوده و عامل درآمد بالایی برای این شبکهها در سراسر جهان هستند.
دوم این که این نرمافزارها بانکهای اطلاعاتی بسیار غنی هستند. روزانه اطلاعات شخصی میلیونها کاربر در سرورهای این نرمافزارها در خارج از کشور ذخیره میشود. در واقع فروش اطلاعات دسته بندی شده به کارتلهای عظیم تجاری و شرکتهای علاقمند و هم چنین سازمانهای جاسوسی منبع درآمد عظیمی برای آنها محسوب میشود. با افزایش دامنه تنوع کاربران بدیهی است اطلاعات گستردهتری در این بانکها ذخیره شده و درآمد بیشتری از فروش آنها حاصل خواهد شد.
داده کاوی و تحلیل محتوای این اطلاعات گرای دقیق فرهنگی، سیاسی، اقتصادی و سایر موارد را برای صهیونیستها فراهم کرده و آنها را برای برنامهریزی جهت جنگ نرم، قدرتمندتر و موثرتر میسازد. بنابراین میبینیم حتی معمولیترین مکالمات در این شبکهها از احوالپرسی تا جوکهای ارسالی اجزای اطلاعاتی غنی، منع درآمد و نهایتا سوخت لازم برای جنگ افزارهایی علیه خود ما خواهند شد. به علاوه بسیاری از شرکتهای تجاری برای تشخیص سلایق مخاطبان خود، این اطلاعات را خریداری میکنند و این دادهها را برای ساخت محصولات خود و جذب مشتریان بیشتر به کار میبرند.
مورد سوم نیز همان افزایش سهام این جاسوس خانههاست که از طریق کاربران اتفاق میافتد و در ابتدا توضیح داده شد. به این ترتیب نرم افزاری مانند اینستاگرام با تنها تعداد محدود هشت کارمند در نهایت از همین طریق به شرکتی بزرگ و غول اقتصادی صهیونیسم پلید تبدیل شده و با قیمت یک میلیارد دلار به فیسبوک فروخته میشود.
حال که این نرم افزارها میتوانند چنین منبع درآمدی برای خونخواران جهان باشند چرا باید ایرانیها که داعی و پرچم دار مبارزه با صهیونیست هستند، در صف اول کاربری میلیونی آنها قرار بگیرند و مدام چرخ اقتصاد آنها را به گردش درآورند.
هم اکنون که مقام معظم رهبری راه برون شد از بسیاری از مشکلات را اقتصاد مقاومتی دانستهاند، آیا واجب نیست این مفهوم جز در گفتار در اقدام و عمل در فضای مجازی نیز وارد گردد و با ایجاد زیرساختهای اساسی و خوداتکایی در فضای مجازی به ویژه در عرصه ایجاد شبکه ملی اطلاعات از خروج میلیاردها ارز به دلیل خرید پهنای باند و نرم افزارهای ضداجتماعی از کشور جلوگیری شود؟
قطعا اگر مسئولین احساس تعهد کنند، شبکه ملی اطلاعات و اینترنت ملی در مدت زمان کوتاهی راه اندازی شده و علاوه بر این با حمایت مادی و معنوی از جوانان کشور، امکان طراحی نرم افزارهای اجتماعی داخلی ایجاد شده و به این ترتیب علاوه بر ایجاد اشتغال، بستری امن در فضای مجازی فراهم و آبی به آسیاب دشمن نیز ریخته نخواهد شد.
در پایان بار دیگر متذکر میشویم بر اساس آیهای که در ابتدا عنوان شد؛ هرگونه رابطه و اعمالي که منجر به تفوق کافران بر مسلمانان باشد، انجام آن بر مسلمانان، حرام است. از نظر اعتقادی نیز هر مسلمانی موظف به تبری و اعلام انزجار خود در زبان و عمل از دشمنان اسلام و مسلمین است و البته در این باب مسئولیت مسئولین جمهوری اسلامی ایران بیش از همه... .
امام خمینی رحمه الله نیز میفرمایند: «راه اساسى این است که مردم مسلمان ایران داد و ستد خود را با ایادى صهیونیسم و دیگر عوامل استعمار که در ایران هستند قطع کنند و از لحاظ مادى و روحى آنان را در فشار بگذارند و تمام روزنههاى حیاتى را بر آنان تنگ سازند و خلاصه علیه آنان به نبرد اقتصادى دست بزنند و نیز در دیگر زمینهها با آنان مبارزه کنند تا سرانجام مجبور شوند کلیه روابط خود را با ایران و خلق مسلمان آن قطع نمایند.» صحیفه نور ، ج۲ ، ص ۲۰۱.