

در تاريخ 1897 ميلادي پس از آنكه محل اجلاس نخستين كنگره يهود در شهر بال سوئيس طعمه حريق گشت، اسنادي به دست پليس تزاري افتاد كه بعدها به پروتكلهاي 24گانه يهود معروف شدند. اين اسناد در حقيقت عهدنامههايي بود كه راه آينده صهيونيستها را به منظور سلطه بر جهان ترسيم ميكردند. اين پروتكلهاي 24 گانه كه در واقع اصول سياست صهيونيسم و نوع نگرش آنان به جوامع انساني را نشان ميدهد، حتي سالها پيش از تاسيس رژيم صهيونيستي در سرزمين فلسطين گوياي دسيسههاي شيطاني آنها بر ضد جهان بشريت است:
پروتكل اول:
حق با زور است. آزادي ايدهاي بيش نيست. الفباي سياست عبارت است از: اختلافات حزبي، استبداد مطلق در حكومت، رواج مشروبات الكلي، كهنهپرستي و تباهي اصول و قواعد.
پروتكل دوم:
شالودههاي تفرق يهود: جنگهاي اقتصادي، حكومتهاي ظاهري و مشاوران مخفي مانند دولت آمريكا.
پروتكل سوم:
افعي نماد يهود كه مفهوم آن عبارت است از: اختلال در معيارهاي شرعي و قانوني كشورها، ترور و وحشت در كاخها و حكومتها، حمايت از پارلمانها و سخنرانان و نويسندگان پرحرف و كمكار، سوءاستفاده از قدرت، بردگي اقتصادي، تاجگذاري و حكومت پادشاهان حاكم (يهود) بر سراسر جهان.
پروتكل چهارم:
مراحل مختلف يك حكومت جمهوري از ديد يهود: آزاديخواهي توسط عوامل يهود، رقابت اقتصادي بينالمللي، نقش سفتهبازيها و زرپرستي كه نتيجه آن را در پروتكل پنجم ميبينيم.
پروتكل پنجم:
راههاي ايجاد يك حكومت مركزي مقتدر يهودي: گرفتن زمام قدرت با حربه آزاديخواهي، تاثير فراوان انتقاد و عيبجويي در تخريب و ويرانگري انديشهها بهوسيله فن مخرب سخنوري.
پروتكل ششم:
انحصار و وابستگي ثروت كشورها و بيرونآوردن ثروتهاي مستغلاتي (زمين) از دست دولتها، تجارت صنعت و بورسبازي، رواج عياشي و تجملپرستي، افزايش دستمزدهاي كارگري و گران كردن مايحتاج عمومي و ترويج عوامل هرج و مرج و ميگساري.
پروتكل هفتم:
مسلح شدن يهود جهت دفاع و حملات شديد، سركوب قيامها توسط عوامل، برافروختن جنگهاي محدود و منطقهاي يا جهانگير، رازداري رمز موفقيت سياست ما (يهود)، استفاده از مطبوعات و افكار عمومي، استفاده از قدرتهاي عواملي مانند آمريكا، چين، ژاپن و دولتهاي ديگر.
پروتكل هشتم:
بهكارگيري حقوق قانوني بصورت مبهم و گمراهكننده توسط دستياراني از مركز صهيونيست در مدارس و در ميان فارغالتحصيلان سطح بالاي علمي، اقتصاددانها و ميليونرها، صاحبان پستهاي بزرگ و حساس در حكومتها.
پروتكل نهم:
پياده كردن اصول آزاديخواهي آنطور كه ما در تعليمات خود به ملتها ميآموزيم، از بين بردن مفهوم و انديشه يهودستيزي با استفاده از ابزار ديكتاتوري، ترور و وحشت توسط خدمتگزاران ما، ايجاد فرضيههاي دروغ و
به راه انداختن جنبشهاي سري و لانههاي مخفي با استفاده از شور جوانان نا آگاه.
پروتكل دهم:
نماي بيروني صحنه سياسي يهود: وعدههاي تو خالي انقلاب و آزادي ، از بين بردن اعتماد به نفس توسط رهبران دست نشانده و منتشر كردن ميكروب بيماريهاي اخلاقي و زشتيهاي آزاديخواهي.
پروتكل يازدهم:
برنامههاي قانون اساسي جديد در حكومتها و انقلابهاي نوين توسط عوامل ما، نماي بيروني آزادي در حكومتها است.
پروتكل دوازدهم:
تسلط برمطبوعات و بنگاههاي خبرگزاري، ترقي در قاموس يهود، همبستگي در مطبوعات به صورت زنجيرهاي، دامن زدن به خواستهاي مردم در اطراف شهرها وروستاها و افشاي خطاي حكومتها.
پروتكل سيزدهم:
نياز به مسائل سياسي و صنعتي و تفريحات و سرگرميها مانند نياز انسان به نان روزانه است.
پروتكل چهاردهم:
يهوديت دين آينده: شكلهاي آينده بردگي در قالب دين پوشيده و ناشناخته خواهد بود.
پروتكل پانزدهم:
قيام يهود كودتايي كه جهان آينده را فراخواهد گرفت، اعدام سرنوشت آزاديخواهان و حتي دستنشاندههاي ما، يهود مظهر پدر در حكومتهاي جهان، پادشاه اسرائيل همان پدر جهان است.
پروتكل شانزدهم:
از بين بردن و عقيم كردن برنامههاي آموزشي دانشگاهها، جايگزين كردن تعاليم و راهبردهاي ما بوسيله قدرت تبليغ در مراكز علمي، حذف آموزش آزاد به منظور فراري دادن نظريات نوين (استقلال فكر.)
پروتكل هفدهم:
وكالت قضايي تنها از آن ماست كه با نفوذ روحانيون دستنشانده به نام آزادي وجدان با
از ميان برداشتن حكومت پاپ و جايگزين كردن پادشاهي يهود در مبارزه با كليساي فعلي انجام مي­شود.
پروتكل هجدهم:
انديشه تدابير دفاعي مخفي، زير نظر داشتن توطئهها از داخل و خارج، تدابير دفاع علني با به دستآوردن ابزار جنگي هرچند مخالف جهان باشد، ايجاد گارد مخفي پيرامون پادشاه يهود، از بين بردن صبغه مذهبي حكومتها بر دين يهود، دستگيري، زندان و اعمال فشار با كمترين شبهه.
پروتكل نوزدهم:
انديشه حق ملتها در ارائه شكايات و پيشنهادها در جامعه كه همان آشوب سياسي در حكومتها است.
پروتكل بيستم:
برنامه مالي يهود: ماليات تصاعدي، خزانهداري كل و اسناد وام با بهره، كاهش سطح دستمزدهاي كارگري، وامهاي دولتي و انتشار اوراق با ربح درصدي (ربا).
پروتكل بيست و يكم:
قرضه داخلي، ديون و مالياتها، تبديل ديون به ديون تلفيقي، ورشكستگي بانكهاي پسانداز و درآمد (قرضالحسنه)، حذف ارزشهاي صنعتي.
پروتكل بيست و دوم:
اسراري كه در آينده معلوم خواهد شد با عمل به پروتكل بيست و يكم، بدهيهاي دولتها و شالوده آينده خوب براي ما به شمار ميروند.
پروتكل بيست وسوم:
بيكاري صنعتگران، از بين بردن ممنوعيت باجگيري و مشروبات الكلي براي از بين بردن جوامع و اديان پيشين غير يهود و احياي برگزيده خداوند كه همان حكومت يهوديت است.
پروتكل بيست و چهارم:
تلاش ما در تثبيت و تقويت سلاله پادشاه داوود كه به يهود ختم ميشود، تربيت و آماده كردن پادشاه براي حكومت و تخت و كنار زدن وارثان غير شايسته هرچند از تبار داوودي باشند. فقط پادشاه و دستياران سه گانه او حاكمان جهان و تعيينگر سرنوشت امت يهود هستند، در واقع تلاش ما بر آن است تا پادشاه يهود را از هر عيبي مبرا داريم.
منبع: بیداری اندیشه