

به گزارش «نوری از بهشت»، دانا نوشت: اخیرا در فضای مجازی یکی از خبرنگاران سابق که بدلیل افشای فساد اخلاقی اش، از کشور گریخت تا با پُز روشنفکری جلوه سیاسی به اعمال فاسدِ گذشته اش دهد، کمپینی را راه اندازی نموده که بواسطه این کمپین قصد فریب بانوان سرزمین ایران اسلامی و زیر سوال بردن حجاب که در کشور که بعنوان ملزومات یک رفتار اجتماعی هست قصد دارد، گذشته اش را به فراموشی بسپارد و به خیال خام خودش عقده گشایی کند، در این راستا برآن شدم چندسطری بنگارم و قضاوت را برعهده مخاطبان بگذارم تا فریب اینگونه اشخاص که میرزابنویس پوندهای انگلیسی هستند را نخورند.
۱- هرکشوری براساس یکسری مبانی فکری، رفتارها و هنجارهای اجتماعی را بعنوان اصول اساسی مدنی تعریف می کند که در جمهوری اسلامی ایران، بنا بر مبانی اسلامی رفتارهایی از قبیل حجاب بعنوان اصول لازم برای زندگی در اجتماع تعریف شده است که نگارنده معتقداست فارغ از دلایل شرعی تعریف حجاب بعنوان رفتار الزامی در اجتماع، بیان دلیل عقلانی این رفتار برای کاهش آسیب های اجتماعی کفایت کند زیرا برخی فرصت طلبان برای پنهان کردن اسلام ستیزی خود و اربابانشان به توجیهات مدنی و خواست های شخصی افراد و حقوق اجتماعی آنها استناد می کنند و توجه به دلیل عقلانی رعایت حجاب برای پیشگیری از آسیب های اجتماعی ، پاسخ درخوری برای متولیان کمپین هایی که توسط مفسدان سابق راه اندازی شده است، می تواند باشد.
هرشخص در جامعه ملزم به رعایت رفتارهایی هست که به حقوق افراد دیگر تعرض نداشته باشد فلذا رعایت حجاب توسط بانوان ایران اسلامی احترام به حقوق دیگر افرادی است که در جامعه ایران زندگی میکنند و درپاسخ به اینکه برخی مدعی باشند که چرا ما فقط باید رعایت کنیم و چرا افراد دیگر از چشم و نفس خود مراقبت نکنند؟ باید گفت: تهذیب نفس نیز از وظایف همه است ولی انتظار تهذیب از همه و خصوصا نوجوانان و جوانان که دوران بلوغ را سپری می کنند تقریبا نابجاست ازاینرو رعایت و انجام عملی برای پیشگیری از تسلط وسوسه شیطانی بر تهذیب نفس درجامعه بعنوان یک رفتار واجب و لازم کاملا ضروری است.
۲- در تبیین ابعاد دیگر رعایت حجاب بعنوان یک رفتار الزامی در جامعه از مخاطبان محترم خواهشمندم به این نکته توجه بیشتری داشته باشند که آیا در کشور اسلامی ما ایران، حجاب و رعایت پوشش در جامعه تا چه حد سختگیرانه بوده است که امروز بعنوان اولویت اول توسط جیره خواران اسلام ستیز مطرح و برای آن کمپین هایی راه اندازی می شود؟!
آیا به این نکته توجه کرده اید که ایجاد اینگونه انحرافات ذهنی در راستای پوچ گرایی و ترغیب و تشویق جوانان و نوجوانان برای فرهنگ غربی و جدایی از فرهنگ اصیل ایرانی و اسلامی هست؟!
برای یافتن پاسخ این سوالات فقط کافیست به آرشیو عکسهای تاریخی بانوان در اعصار قبلی، مثل زمان ناصرالدین شاه و ... مراجعه نمایید و پاسخ این سوال که چرا در آن زمانها بحثی از اینگونه خواست ها و کمپین ها مطرح نبود را استنباط کردن نیازمند مقایسه توانمندی و ظرفیت های بانوان امروزی ایران اسلامی هست که قصد دارند با به حاشیه بردن اذهان از شکوفایی این استعدادها ممانعت بعمل آورند.
درپایان با شناختی که از بانوان فهیم ایران اسلامی دارم یقینا آگاه به پشت پرده اینگونه کمپین ها بوده، هستند و خواهند بود، اینکه قصد و هدف این برادر کوچک، این فرزند ایران اسلامی بانگارش چند خطی خواستم پاسخ درخوری به متولیان این کمپین ها داده باشم و همچنین با افشای پشت پرده این کمپین ها و متولیانشان نقشی در " نه گفتن " محکم به اینگونه کمپین ها ایفا نموده باشم.
روزگارتان شاد؛ افکارتان پاینده باد
علی مصطفی زادگان
سردبیر روزنامه جمهور